Krypto-utveksling Coinbase sa fredag ​​at den gjennomgår 19 cryptocurrencies for mulig notering.

Disse nye eiendelene er:

Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, Theta, Uma, and Innpakket Bitcoin (WBTC).

Coinbase sa at vurderingsprosessen inkluderer „betydelig teknisk gjennomgang og overholdelse av samsvar og kan være underlagt myndighetsgodkjenning i noen jurisdiksjoner.“ Det er ingen garanti for at krypto eiendeler under gjennomgang får automatisk notering.

„[Vår] mål er å tilby støtte for alle eiendeler som oppfyller våre tekniske standarder og som er i samsvar med gjeldende lover,“ sa den amerikanske børsen i et blogginnlegg .

„I henhold til noteringsprosessen vår, vil vi legge til nye eiendeler på jurisdiksjon-etter-jurisdiksjon basis, underlagt gjeldende gjennomgang og autorisasjoner. Utelatelse av eiendeler fra denne publikasjonen diskvalifiserer ikke en slik eiendel fra aktiv gjennomgang og potensiell notering, ”la den til.

Coinbase, som kan skryte av over 35 millioner brukere over hele verden, indikerte at den vil fortsette å evaluere flere digitale eiendeler, og med tiden forventer den å støtte „minst 90% av det samlede markedsandelen for alle digitale eiendeler i omløp.“

I juni avslørte børsen at den undersøkte tilskuddet av 18 kryptoandeler, inkludert Comp, Aave, Aragon og Bancor

Eiendeler som til slutt blir notert på Coinbase har hatt en tendens til å se kraftige økninger i prisene sine – som skjedde med Makerdaos MKR i mai eller Compounds Comp i juni – men forholdet, kjent som „Coinbase Effect“, er ikke alltid lineært. Komp økte med så mye som 300% i oppkjøringen til og etter Coinbase-noteringen.

I skrivende stund går de fleste eiendelene som Coinbase har annonsert for gjennomgang opp. For eksempel er Melon opp mer enn 26%, Flexacoin 4,5%, og reserverettigheter 2,4%, ifølge data fra markedene.Bitcoin.com .